Nieuwe bas versterker en kabinet test online
september 18, 2016
Show all

Rockathon inschrijving gestart

Open inschrijving Rockathon album


Antitude Rock Verzamel Album
In het weekend van 7, 8 en 9 april wordt Studio Het Lab ingericht voor een collectieve opname marathon. De opnames gaan drie dagen duren, waarvan er op alle dagen drie bands gaan opnemen. Met dit verzamelalbum willen we de rockscene een gezicht geven en nieuwe bands promoten. Het zou tof zijn als er nieuwe contacten worden gelegd en na de opname de bands zelf de krachten bundelen voor meer shows.

Ok, maar hoe dan?
Elke band krijgt vier uur de tijd om twee tracks op te nemen voor het Antitude rock verzamel album. Studio Het Lab zorgt voor wat biertjes, snacks en de backline. Eigen toppen optioneel, breakables wel meenemen. Het opname proces zou een soort van 'Plug & Play' achtige vibe hebben, waarbij Het Lab waakt over de kwaliteit van de opnames. Hoe beter voorbereid je aan de start verschijnt, hoe beter de opname.

En dan?
Nadat het album gemixt en gemasterd is, gaat er een officiële album releaseshow plaatsvinden. Vooralsnog staat deze release gepland in Het Lab zelf. Na de release zal het album digitaal worden uitgebracht op Spotify, Deezer, Bandcamp etc. waar het ook voor iedereen toegankelijk is. Na de releaseshow kun je doen wat je wilt me t de opname.

Wat kost dat?
Dit kost je 175 euro ex btw per band.
Hiervoor krijg je het volgende:
* Vier uur studiotijd inclusief backline (ex breakables) en producer / technicus
* Mastering en mix van de nummers
* Releaseshow ter promotie van rockathon en album
* Digitale release van de nummers
* Food & Booze tijdens de opnames
* Je tracks kun je na de releaseshow ook los krijgen voor eigen release, promotie etc.
* Alle rechten blijven bij de band
* Promotie tijdens traject

Voorwaarden:
- Geen covers, alleen eigen werk
- Niet eerder opgenomen / uitgebrachte nummers

Interesse?
Stuur een email naar studiohetlab@gmail.com. Graag ontvangen wij een link met wat beknopte informatie over de band. De producers van Het Lab maken uiteindelijk een selectie voor de opnames. Wees er snel bij! Wij hebben er zin i/>
http://www.studiohnl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *