Prijzen

Opname en mix

Elk product begint met opname. Wij nemen jouw project op een professionele manier op en zorgen dat je in een zo relaxt mogelijke sfeer een topprestatie kan leveren. Als alles is opgenomen gaan wij in overleg met jou een mix neerzetten die aansluit bij jouw wensen. Wij bieden diverse opties om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Wij rekenen 35 euro ex BTW per uur opname / mix; 250 euro ex BTW voor een hele dag opname / mix. Een EP van 4 nummers kunnen wij met gedegen voorbereiding in een weekend opnemen, waarbij we de zang op een later moment doen, meestal op een of twee avonden. Wij rekenen 12 uur voor de mix om alles perfect in balans te brengen. Zo heb je al een afgewerkt product (opname en mix) voor 1250 euro ex BTW. Overnachtingen inclusief ontbijt zijn optioneel, waardoor je na een opnamedag nog lekker kunt doorwerken aan ideeën die je hebt opgedaan tijdens de opname. Gewoon lekker relaxen na opname is natuurlijk ook mogelijk.

Mastering

Als je mix klaar is, is het heel belangrijk dat je een goede master krijgt. Wij gebruiken digitale tools en analoge apparaten om dit tot een superproductie te maken. We kunnen jouw eigen eindmix ook online masteren. Wij rekenen 40 euro ex BTW per nummer.

Thuisproduct mixen

Heb je thuis topsongs geschreven maar zit je vast met je mix? Wij mixen jouw opname naar een hoger niveau. Het is mogelijk op jouw locatie samen te mixen en tijdens het mixproces tips en tricks te krijgen van onze producer zodat je daarna een stuk verder komt met je mix. Kosten 45 euro ex BTW per uur plus kilometervergoeding (0,50 per kilometer). Je kan natuurlijk ook ons je werk digitaal toezenden en dan maken wij in onze studio jouw mix kloppend. Kosten 35 euro ex BTW per uur.

Songwriting

Zit je even vast? Weet je niet hoe je jouw idee echt helemaal af kan maken? Wij kunnen je helpen met het arrangeren en invullen van jouw nummers. We hebben met diverse artiesten zoals Evelien Scheers (Nederlandstalige pop-rock), Hömpfdingå (electro-dance), Harde Bazen (electro-rap), Holz (post-rock/metal) gewerkt om ze boven zichzelf uit te laten stijgen. Van singer-songwriter via dance naar snoeiharde metal, wij kunnen je helpen. Een weekend songwriting / preproductie inclusief overnachtingen en ontbijt kost 1000 euro ex BTW. We werken dan van vrijdagmiddag tot zondagavond samen aan jouw tracks. Wil je een kickstart en een gehele dag werken aan je tracks zodat je daarna weer zelf verder kan? Kom dan een dag in de studio samen met onze producer je creativiteit de vrije loop laten gaan. Kosten: 350 euro ex BTW.

Muziek op maat

Wij leveren muziek voor videoproducties, kunstinstallaties, websites, workshops en radio. Ook voor voice-overs en jingles bent u bij het lab aan het juiste adres. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.